TOKAT / ERBAA - Abdulhamid Han Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

May

Tokat İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hüseyin KIR,Şube Müdürümüz Murat Urfalıoğlu ve Ar-GE Sorumlusu Akın Kürşat Yağcıoğlu Almanya Gelsenkirchen'de Mesleki Eğitim Akreditasyon Projesi kapsamında staj yapan öğrencilerimizi ziyarete gelmişlerdir. Bu nazik ziyaretleri için kendilerine çok teşekkür ediyoruz.

May

Erbaa Devlet Hastanesi Organ Bağış Birimi Organ bağışına farkındalık yaratmak  için  okulumuz öğrencilerine konferans verdi.

May

Öğrencilerimiz 2023-1-TR01-KA121-VET-000163300 Numaralı Erasmus Projesi Kapsamında  Almanyada Eğitimlere Katıldılar.

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. Yıl Dönümünü Okulumuz Öğrencilerinin Hazırlardağı Tiyatro  Gösterisiyle Andık.

Ara

Tokat il Mem Erasmus+ Mesleki Akreditasyon 2021 Yılı hareketlilikleri Projesini Gerçekleştirdik.